5 trin til at købe din bil

De fleste mennesker nyder ikke købe en bil. En undersøgelse foretaget af CNN afslørede, at 75% af folk hellere ville besøge en tandlæge end ansigt besøger en bilforhandler. Det er ikke at folk gider ikke en bil – det er bare at der er så mange faldgruber at forhandle og ikke alle kan være sikker på de rigtige skridt at tage. Her er et par punkter at huske på at gøre processen lettere.

1. spørgsmål, masser af spørgsmål. Prøve at stille fornuftige spørgsmål, der vil gøre dig til at basere deres beslutninger på fast grund. Men vær ikke bange for at bare spørge og kun stopper, når alle dine bekymringer er blevet ordentligt behandlet.

2. Lad ikke følelser drive dig. Smukke biler med alle klokker og fløjter gøre blinde for sandheden. Oftere end ikke vil du ende med at betale mere end du har brug for at hvis du køber med følelser. Være upartisk og se bilen for hvad det er, og ikke hvad du kan er faldet i kærlighed med.

3. vide præcis, hvad du ønsker før du lægger en enkelt fod inde i forhandleraftalen door. Et åbent sind kan let manipuleres, og normalt ikke i din favør. Brug brochurer, osv., på forhånd for at bestemme præcis, hvad du ønsker inden for dit budget, og ikke blive påvirket af glat tale.

4. tal med forhandleren om prisen og ikke betalingerne. Forhandlere, der holde henviser til de “nemme” betalinger kan være at undgå spørgsmålet om samlet pris, og du behøver at vide hvorfor. Gør dit hjemmearbejde, og du vil vide, præcis hvad prisen passer ind i en betalingsplan til at passe dit budget. Men hvis du fokuserer på betaling, kan du ende med at betale mere, end du regnede med.

5. ved når tiden er inde til at træffe en beslutning. Denne beslutning kunne være at gå væk, eller det kunne være at lukke handlen. Du skal konstant overvåge, hvordan du føler om tilbud er lavet til dig. Hvis det hele føles rigtigt, så bo med det og se det igennem. Men hvis du ikke får bare en lille snert af noget helt rigtigt, være parat til at gå væk.

Det er ikke altid let at købe en bil. Det er ikke noget de fleste af os gør meget ofte, og vi ønsker alle at gøre den bedste brug af vores penge. Men med fornuftige og omhyggelig planlægning, og en bevidsthed om de fem punkter ovenfor, kan du købe den præcise rigtige bil for dig til den nøjagtige rigtige pris for dig. Happy motoring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.