Sådan vælges en lyskasse

En lyskasse er et nødvendigt redskab for de fleste kommercielle kunstnere, læger og bioteknologi laboranter. Designere og fotografer skal også bruge en lyskasse fra tid til anden. Lyskasser kan købes nemt fra både online og offline butikker og du kan finde mange forskellige slags lyskasse modeller og stilarter med lyskasse detailhandlere, hvis du aldrig har købt en lightbox før, så du kan finde dig selv at blive forvirret om hvad de skal købe en nd hvad ikke at købe. Nedenfor er en række faktorer, du skal overveje, når du vælger en lyskasse. Hvis du holder alle disse i tankerne, når du vælger din lightbox, du vil ende med et godt køb.

Størrelse: Lyskasser kommer i en række størrelser og vil du først nødt til at indsnævre på slags ønskede størrelse. Hvis du køber en lyskasse i en læge klinik, skal så du gå til en størrelse, der passer nok til læsning MRIs og røntgenstråler. På den anden side, kan designere, arkitekter og kunstnere kræve større Lightboxe for at kunne spore og undersøge store prints og designs. Som fotograf, vil du har brug for en lightbox, der er stor nok til at håndtere slags udskriver du arbejder med. Uanset hvad dine krav er, er det vigtigt at vælge en lyskasse størrelse, der er stor nok til alle dine professionelle behov eller andet, du vil finde dig selv i markedet meget snart på udkig efter en større lightbox.

Installation: Lyse bokse til rådighed på markedet i dag kan monteres på vægge, på gulvet eller på dit skrivebord. Baseret på størrelsen af din lyskasse og din egen bekvemmelighed, skal du beslutte, om slags lyskasse installation du ønsker. Kunstnere og designere foretrækker generelt skrivebord monteret lyskasser, hvorimod de fleste læger vil deres Lightboxe på væggen. Slags installation du gå til har skal baseres på slags arbejde, du planlægger at gøre, og mængden plads, som du har fået. Sørg for at din lyskasse er robust og stabil uanset hvor det er installeret. En desktop lyskasse, der er spinkelt kan opbevare bryder sammen og bryde hver anden dag, mens en vægmontering lyskasse, der er for tung vil også ende med samme skæbne.

Lysstyrke: De fleste virksomheder producere lyskasser, at uddele forskellige mængder af lys. Du skal kontrollere, at du køber en lyskasse, der er lys nok til dit formål ellers du bliver nødt til at ændre sin rør lige efter du køber den. Mens Lightboxe, ikke der alt for lyse kan nemt bruges til læsning af X-ray og MRIs, måske du har brug for noget lysere for DNA-sekventering eller vektorisere illustrationer. Hvis du planlægger at købe en lyskasse til terapeutisk brug, så tilrådes det du konsultere din læge om lysstyrke og luminositet, at din lyskasse skal have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.