Planlæg i forvejen inden Singles Day

Lad os starte med en rigtig god nyhed. Hvis du er en af de mange danskere, der hvert år nærmest ikke kan vente til Black Friday, så behøver du nu ikke længere at skulle lide unødigt; Singles Day er et evigt voksende fænomen, der blot har eksisteret i Danmark siden 2017. Denne årlige shopping dag er oprindeligt kinesisk, men har nu bredt sig til rigtig mange lande på den anden side af den kinesiske mur, og går i store træk ud på at forkæle sig selv, samt fejre sit liv som single (par må dog hellere end gerne være med).

Hvornår afholdes Singles Day?

Singles Day har siden sin begyndelse også gået under navnet 11.11, hvilket skyldes, at denne shoppedag altid finder sted den 11. november; og der er faktisk en historie forbundet med Singles Day forkortelsen. 11.11 skal nemlig faktisk fortolkes som fire singler, der dog stadig står side om side; alene, men sammen.

Hvordan forbereder jeg mig til Singles Day?

For at være med forkant med konkurrencen, så er der visse ting du kan gøre i forvejen for at lande de bedste tilbud denne Singles Day. Det allerførste du skal gøre er, at undersøge de deltagende butikker i god tid i forvejen. Dette gøres for at finde netop de produkter, som muligvis kunne være på tilbud den 11.11.

Skriv dine yndlingsprodukter ned, og så er det ellers bare med at vente. Denne proces er vigtig af flere forskellige årsager. For det første sparer du tid, hvis du allerede ved hvad du er på udkig efter, hvilket især er fordelagtigt når der er tale om varer med begrænset lager. Mens du laver din liste, vil det være en god idé at bruge en god sammenligningsside til at finde det generelle prisniveau på en given vare.

På denne måde vil du altid være klar over, om der virkelig er tale om et godt tilbud, når dagen så endelig kommer. Du kan eventuelt indstille et søgefilter, der automatisk vil meddele dig, når et produkt stiger eller falder i pris.

Den annoncerede pris er ikke altid slutprisen

Dette punkt gælder udelukkende Singles Day tilbud på nettet, og nærmere bestemt netbutikker udenfor Europa. Hvis du f.eks. finder et knaldgodt tilbud på et herreur på kinesiske Alibaba (Singles Day stifterne), så skal du huske, at der gælder andre regler end herhjemme. Dette betyder, at der oftest vil lægges ekstra udgifter til den annoncerede pris (f.eks. dyr fragt og ekstra toldafgifter). Så sørg for, at du regner alle udgifterne med, inden du klikker på godkend.